I'll be helping to host the Sherlock Holmes Charity Car Show Saturday night at 103A Ave & 100 st - hope to see you there!
Busy busy down at the track. Organizers say even with rain tomorrow qualifying sessions will go ahead. .
Indy car drivers aren't just into cars. One has written a book, another is a mechanical engineer and another has dabbled in curling. Find out who tonight on Global!!! Your only Indy source.
Eurasia Cup qualifiers wrapping up at 5:30. Then the Two Seater Program starts. One of the cars belongs to Arie Luyendyk also seen on the Bachelorette, ladies he won't be here. Then at 6:45 the Drift Demo is on for 15 mins. Gates open at 7:00 am to the public tomorrow. .
Waiting to hear and see the practice runs and qualifying rounds from the Indy racetrack. These cars are fast and furious!.
08:00 a.m. to 8:45 a.m. Firestone Indy Lights® Series Qualifying Session (45 minutes)
9:00 a.m. to 10:00 a.m. IZOD IndyCar® Series 3rd Practice Session (60 minutes)
10:15 a.m. to 10:45 a.m. NASCAR Canadian Tire Series 2nd Practice Session (30 minutes)
10:15 a.m. to 10:45 a.m. Firestone Indy Lights® Series Autograph Session (30 minutes)
11:00 a.m. to 11:30 a.m. Star Mazda Championship Qualifying Session (30 minutes)
11:45 a.m. to 12 noon Firestone Indy Lights® Series Warm Up Session (15 minutes)
down below is your morning schedule...
Setting up for Heels on Wheels! The music is playing,lots of people walking around...and the cars are pretty amazing!
Slav Kornik is quite the comedian :) great live hit in the morning show with some Heels on Wheels winners
Local driver Stefan Rzadzinski will take his Qualifying race in the Star Mazda Championship in 20 minutes! Good luck!!!
Liz Power says husband Will drives like a "grandpa" when not on the track. Haha
The sun has come out on the Indy track! Yay!
Slav down at the track catching up on a heartwarming friendship between a young boy & a Indy Driver. Kevin will have all the results for us and also some nice colour stories as well from the track.
1:00 p.m. to 2:15 p.m. IZOD IndyCar® Series Qualifying Session (75 minutes)
2:15 p.m. to 3:00 p.m. NASCAR Canadian Tire Series Autograph Session (45 minutes)
2:30 p.m. to 3:00 p.m. Star Mazda Championship 1st Race (30 minutes)
What a great way to spend the day!Thanks to everyone who made Heels on Wheels possible
Downpour on tracks.. But it's cleared up now
major rain issues at the track - IndyLights delay due to rain, Star Mazda had all sorts of slippage events & tires were a big factor as well -- With the rain, IndyCar said teams had the option to start on either slicks or rain tires. But they must run whole session on those tires